Gerelateerde artikels

Trending video's

Nergens beleef je de lente zo mooi als in Keukenhof.
Nergens beleef je de lente zo mooi als in Keukenhof.
Nergens beleef je de lente zo mooi als in Keukenhof.
Gek gadget! Ostrich Pillow nekkussen voor powernap waar je ook bent
Gek gadget! Ostrich Pillow nekkussen voor powernap waar je ook bent
Gek gadget! Ostrich Pillow nekkussen voor powernap waar je ook bent

ZON ZON ZON8 Dagje Boudewijn Seapark met de kids!

Heb je nood aan een dagje plezier en vertier? Dan is Boudewijn Seapark nabij Brugge een goede oplossing. Ideaal als koppel,..of met de kids. Boudewijn Seapark ligt dicht bij de Belgische kust en is ook vlot bereikbaar vanuit Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Brabant. Op minder dan een uur van waar je ook bent, kan het feest beginnen!

Boudewijn Seapark is vooral gekend om de leuke dierenshows, maar er is meer.Je geniet van topattracties zoals de Orca Ride, de Spring Ride, de waterglijbaan, het piratenschip,... in een supermooi decor, geniet van de open lucht en natuur en dan...zijn er de dieren!

Een VIP ontmoeting in het water met dolfijnen!

Dolfijnen spreken tot de verbeelding, al eeuwen lang. Het zijn opperbeste communicators die goed overweg kunnen met de mens!

Boudewijn Seapark presenteert een interactief programma met dolfijnen. Voor het eerst mag je samen met een trainer in het water bij de dolfijnen. In een wader (soort vissersbroek) stap je op een speciaal platform, om zo de dolfijnen van dichtbij te ontmoeten. Je staat tot je middel in het water, met een dolfijn op korte afstand voor je. Op die manier leer je meer over de biologie en het gedrag van deze fantastische zeezoogdieren. Je mag zelfs samen met één van onze trainers een spectaculaire oefening vragen aan de dolfijnen. Tijdens dit programma maakt onze fotograaf een foto van jouw ontmoeting, die je na het programma onmiddellijk afgedrukt mee krijgt.De totale duur van het programma is ongeveer 90 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Je bent ongeveer 50 minuten rondom het bassin van de dolfijnen, waarvan enige tijd in het water.

Alle info vind je hier!

Het dolfinarium van Boudewijn Seapark: méér dan alleen maar show…

De hoogste prioriteiten van het dolfinarium, zowel voor de organisatie als voor het personeel, zijn het welzijn van, het respect en de liefde voor onze dieren. Daarom veroordelen we het doden van dolfijnen in Taiji of het slecht behandelen van gelijk welk dier. We respecteren dat bepaalde culturen op dieren jagen voor voedsel. Niettegenstaande is het onaanvaardbaar dat het doden van dieren op een wrede of onnodig gewelddadige manier gebeurt, en dit zonder rekening te houden met het effect hiervan op het voortbestaan van die diersoort.

Boudewijn Seapark ondersteunt geen enkele dierentuin die het welzijn van dieren niet als hoogste prioriteit heeft. Moderne dierentuinen moeten een voorbeeld stellen hoe we met dieren moeten omgaan en hoe we kunnen bijdragen tot de instandhouding van hun soort. Daarom leggen we u graag de werking van ons dolfinarium uit, en de waarheid achter bepaalde mythes.
Deel op Facebook Deel op Twitter