Gerelateerde artikels

Trending video's

Nergens beleef je de lente zo mooi als in Keukenhof.
Nergens beleef je de lente zo mooi als in Keukenhof.
Nergens beleef je de lente zo mooi als in Keukenhof.
Gek gadget! Ostrich Pillow nekkussen voor powernap waar je ook bent
Gek gadget! Ostrich Pillow nekkussen voor powernap waar je ook bent
Gek gadget! Ostrich Pillow nekkussen voor powernap waar je ook bent
Life's a journey ‹ Reisleven

Ontmoet De Vreemde Vogel...Het tofste buitenhotel van Nederland

Meteen bij het bezoeken van de website van De Vreemde Vogel wordt het duidelijk dat de bezielers van dit buitenhotel ontzettend veel aandacht hebben besteed aan hun kindje. Davy, Petra en Fiep staan hun gasten met hart en ziel bij tijdens hun verblijf op dit uitzonderlijke vakantiedomein.

In Vlaardingen kan je tot rust komen. Dat is duidelijk. Je campeert in één van de speciale hutten, die helemaal opgaan in het groene landschap.

Heb je ooit al in een vogelhuis overnacht? Hier kan het!

Hangend in de boom. Slapen tussen de vogels. Het gezin is compleet. Gezelligheid ten top!

Het vogelhuis met slaapvide biedt plaats aan 4 personen. Het privé-sanitair met douche, wc en wastafel in de grote “regenton” ligt direct naast het vogelhuis. Een platenspeler, kleine zithoek en privé-terras maken het vogelhuis tot een stijlvolle en complete slaapplek op hoogte.Of wat dacht je van De Knusse Struisvogel?

Met je poten in de dierenweide. Met je kop in het zand. Even alle zorgen vergeten. Lekker met z'n tweetjes. Lekker hoog. Lekker knus.

De oldtimer-caravan op poten staat naast de dierenweide en heeft een leuk uitzicht op de boerderijdieren. De knusse struisvogel biedt plaats aan 2 personen en heeft privé-sanitair op de vaste grond met douche, wc en wastafel. Een platenspeler, kleine zithoek en privé-terras maken de knusse struisvogel tot een ideale plek middenin de dierenwereld.De Vreemde Vogel is 100% genieten. 100% tot rust komen. Niet alleen in de leuke verblijfplaatsen, waar je ook met kinderen terecht kan. Helemaal in lijn met de nestjes, is er ook het unieke buitencafé. Genieten alweer. In rust. In evenwicht met de omgeving. Een lekker kopje koffie, huisgemaakte taarten, verse broodjes&salades, ijsjes of een borrel. Lekker relaxed! Het terras aan het water, de boerderij en het tuinhuis zorgen bij zowel warme zomerdagen als bij guur herfstweer voor een plek om heerlijk te genieten.Zin gekregen? Boek snel op www.devreemdevogel.nl

Deel op Facebook Deel op Twitter