Gerelateerde artikels

Trending video's

Nergens beleef je de lente zo mooi als in Keukenhof.
Nergens beleef je de lente zo mooi als in Keukenhof.
Nergens beleef je de lente zo mooi als in Keukenhof.
Gek gadget! Ostrich Pillow nekkussen voor powernap waar je ook bent
Gek gadget! Ostrich Pillow nekkussen voor powernap waar je ook bent
Gek gadget! Ostrich Pillow nekkussen voor powernap waar je ook bent
Life's a journey ‹ Reisleven

Kamperen bij de boer...in stijl! 2 shares

Een BoerenBed Boerderij is altijd gevestigd op een prachtige plek midden in de natuur in Nederland en België

Tijdens je verblijf kun je – naast genieten – een kijkje nemen in de wereld van de boer. Het BoerenBed is namelijk alleen gevestigd bij werkende agrarische bedrijven; waar de boer en boerin een gedreven en betrokken rol spelen. Maak op de Boerderij kennis met alle dieren die er wonen en leer over hun rol in het Boerderijleven. De BoerenBed accommodaties zijn ongekend ruim en comfortabel met een bijzondere inrichting die herinnert aan het eerlijke boerenlandleven van vroeger dagen. Geniet van de sfeer van kaarsen en olielampen en van de lange avonden rond de warme houtkachel. Vergeet de tijd... Het BoerenBed is bestemd voor iedereen die zoekt naar kwaliteit en kleinschaligheid.

Tijdens een BoerenBed verblijf willen we je veel van de boerderij laten zien en kennis laten maken met de boer en boerin met hun gezin. Het begint al goed! In het begin van je vakantie geeft de boer jullie een rondleiding over het erf. Zo maak je kennis met alle dieren, weet je wat de boer de hele dag doet en weet je de weg te vinden naar de Boerderijwinkel, houthok en douches. De Boerderijwinkel zal een bijzondere rol spelen in je vakantie. Hier kan je een droogje en een natje halen. En omdat vertrouwen een belangrijke rol speelt op het platteland mag je pakken wat je wilt. Wat je meeneemt schrijf je op in het huishoudboekje en reken je af bij vertrek.

In de winkel vind je altijd voldoende ingrediënten om een heerlijke maaltijd te maken op de houtkachel. Alle ingrediënten komen zo veel mogelijk van eigen boerderij, denk aan groente uit de moestuin de je zelf mag plukken, of heerlijke kaas van de eigen schapen. Tijdens je verblijf wil je natuurlijk alles van de boer te weten te komen! Dit kan perfect tijdens de gezellige pizza avond. De ouderwetse oven wordt opgestookt, dit duurt maar liefst 3 uur tot hij helemaal warm is. De tafel word gevuld met allemaal lekkernijen voor op de pizza en de drankjes staan koud. De kinderen mogen de pizza beleggen en de boer bakt ze in de ouderwetse oven. De pizza-avond wordt een keer per verblijf gehouden bij voldoende belangstelling en kan je reserveren op de Boerderij.

Bezoek www.boerenbed.nl
Deel op Facebook 2 shares Deel op Twitter